Otvorene su prijave za Ljetnu školu 2022

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Udruženje Svitanje i ove godine organizuje Ljetnu školu za djecu uzrasta od 9 do 14 godina. Ljetna škola je projekat edukativnog i zabavnog karaktera koji se realizira već cijelu jednu deceniju. Projekat obuhvata djecu uzrasta od 9 do 14 godina i u proteklom periodu učešće je uzelo više od 1000 djece.

Cilj ovog projekta jeste ponuditi djeci zdravu alternativu i korisno provedeno vrijeme u toku ljetnog raspusta. Kvalitetno provođenje slobodnog vremena, igra sa vršnjacima i interesantna edukacija su neke od karakteristika Ljetne škole. Upoznavanje druge djece, sklapanje novih prijateljstava i zadovoljavanje potrebe za pripadnošću se ostvaruje tokom tri sedmice realizacije Ljetne škole.

Kao i prethodnih godina, tako i ove nastava će se održavati na 3 lokacije i to u općinama Stari Grad, Novi Grad te Ilidža. Ove godine su planirani časovi u prirodi, različite posjete te radionice o aktuelnim temama – izazovi društvenih mreža, kritičko posmatranje medijskog sadržaja itd.

Nastava će se održavati u terminu od 09:00 do 12:45 na svim lokacijama, a djeca će biti podijeljena u dvije grupe shodno uzrastu (9 – 11 godina mlađa grupa; 12 – 14 godina starija grupa).

Cijena kotizacije za učešće u Ljetnoj školi Svitanje 2022 iznosi 60KM (za drugo dijete 50 KM, za treće dijete 40 KM), a o detaljima i načinu uplate bit ćete obaviješteni nakon što dobijete potvrdu da je Vaše dijete primljeno.

Svoje dijete možete prijaviti klikom na jedan od sljedećih linkova: 

Stari Grad

Novi Grad

Ilidža

Prijave traju do 15. Jula 2022 godine. Za ostale informacije se možete obratiti na mail: svitanje.ljetnaskola@gmail.com ili na broj telefona: 063 002 649.

Svitanje.ba

Zadnji postovi