Završen projekat Ljetna škola 2022

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U sali Općine Novi Grad 12.08.2022. godine održana je završna ceremonija Ljetne škole Svitanje 2022 te je time označen njen kraj za ovu godinu. Ceremoniji je prisustvovalo oko 120 djece zajedno sa roditeljima, redovnim i gostujućim profesorima te volonterima.
Program ceremonije su obogatila djeca čitanjem svojih utisaka o Ljetnoj školi. Između ostalog, jedan od komentara je bio:
“Učešće u ovoj Ljetnoj školi je najbolja stvar koju sam mogla uraditi u toku ljetnog raspusta. Za ove tri sedmice, koliko traje Ljetna škola, mnogo sam se zabavila, stekla novih prijatelja i znanja.”
Svoje emocije i iskustva sa Ljetne škole su podijelili i naši redovni profesori: hafiza Medina Živčić-Moco, Emina Ašćerić-Selimović, Emina Ličina, hafiz Nedim Botić, Aida Memić i hafiza Amina Imamović. Oni su predano radili kako na pripremama tako i na realizaciji te su uveliko doprinijeli kvaliteti cjelokupnog programa.
Svim roditeljima zahvaljujemo na povjerenju kojeg su nam ukazali upisavši svoju djecu u Ljetnu školu Svitanje 2022 te se nadamo i budućoj saradnji i na ovom ali i na drugim projektima koje realizira udruženje Svitanje.

Fotografije sa završne svečanosti pogledajte OVDJE.




Svitanje.ba

Zadnji postovi