Raspust u Sarajevu 2023 – Osigurajte nezaboravno iskustvo za djecu iz Vrbanjaca!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

🏞️ Dragi prijatelji,

🇧🇦 S velikim zadovoljstvom želimo vas upoznati s projektom pod nazivom “Raspust u Sarajevu 2023”. Naša strastvena i predana ekipa već petnaest godina pruža podršku školarcima diljem manjeg bosanskohercegovačkog entiteta.

🎒Naš cilj je darovati dječici osmijeh na licima tokom ljetnih praznika. Projekat “Raspust u Sarajevu 2023” donosi im nezaboravno iskustvo koje će obogatiti njihove živote. U periodu od 14. do 21. jula, 14 talentiranih učenika iz mjesta Vrbanjci, općina Kotor Varoš, bit će odabrani za sedmodnevnu eskurziju u naš glavni grad.🎉

Pripremili smo iznimno lijep i sadržajan program koji će djeci ostati urezan u pamćenje i pružiti im inspiraciju za budućnost. Naša misija je razvijati njihove psihičke i moralne karakteristike, pružiti motivaciju i ojačati njihovo samopouzdanje. Kroz edukativni program, posjetit ćemo važne kulturno-historijske lokalitete u Sarajevu i imati kreativne, pedagoške i brojne druge radionice.

🏊‍♀️ No to nije sve! Zabava će biti neizbježan dio našeg programa! Djeca će imati priliku naučiti plivati te zajedno s našim timom istražiti olimpijske planine i još mnogo toga. Naši volonteri bit će tu svakog trenutka, pružajući podršku i stvarajući okruženje u kojem se djeca osjećaju opušteno i slobodno.

💪🌟 Projekat “Raspust u Sarajevu 2023.” ima još jednu značajnu svrhu – inspirisati mlade studente da se aktivno uključe u humanitarni rad i produbiti njihovu svijest o populaciji u manjem bosanskohercegovačkom entitetu. Samo zajedničkim snagama možemo graditi bolju budućnost za sve.

❤️🤝 Zajedno sa Gradom Sarajevo, obezbijedili smo dio sredstava za realizaciju projekta. Stoga vas s ponosom pozivamo da nam se pridružite i podržite našu inicijativu. Vaša donacija može unijeti radost na lica djece i pružiti im nezaboravan raspust. Sve što trebate učiniti je slijediti upute za uplatu koje ćete pronaći ispod.

🙏 Samo zajedno možemo postići da se osjećaju voljenima, podržanima i motivisanim za budućnost.

➡Za uplate iz Bosne i Hercegovine:
Bosna Bank International- BBI
Svrha uplate: Projekat Raspust u Sarajevu 2023
Primalac: Udruženje Svitanje Sarajevo
Broj računa: 1410010001506575

➡Za uplate iz inostranstva:
BOSNA BANK INTERNATIONAL DD SARAJEVO
SARAJEVO, BOSNIA AND HERZEGOVINA
UDRUŽENJE SVITANJE
SAGRDŽIJE 43SARAJEVO
BOSNA I HERCEGOVINA
IBAN: BA391413065310253324
SWIFT CODE: BBIBBA22XXX

Svitanje.ba

Zadnji postovi