Poziv za prijavu na Hamilik School Education Program

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hamilik School Education Program je dvogodišnji program koji je namijenjen studentima univerziteta u Bosni i Hercegovini. Program se sastoji od 4 semestra u kojima se od studenata očekuje sudjelovanje na dvosatnom seminaru svake sedmice. Nastava će se održavati u prostorijama udruženja Svitanje, ul. Sagrdžije 43. Sarajevo. Jezik na kojem će edukacija biti održana je engleski.

Prijave su otvorene do 12. septembra. Prijemni intervjui će se održati od 7. do 15. septembra 2023. godine. Po završenoj proceduri odabira najboljih kandidata čiju će selekciju vršiti Hamilik Vakuf iz Istanbula u koordinaciji sa udruženjem Svitanje, u periodu od 28. septembra do 1. oktobra biće održan trodnevni seminar u Istanbulu za 30 odabranih kandidata.
Od učesnika se očekuje aktivno učešće i prisustvo tokom dvogodišnjeg programa a po završetku programa za najistrajnije će biti obezbijeđen pripravnički staž u nekoj od velikih turskih kompanija prilagođenih fakultetskom obrazovanju polaznika.

PROGRAM JE POTPUNO BESPLATAN, uključujući karte za let do Istanbula, smještaj, materijale, radionice kao i pripravnički staž po završetku programa.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da sebe i svoju karijeru izdignete na veći nivo!

Prijavite se putem linka OVDJE!

Više informacija o programu potražite na fotografijama ispod i putem stranice projekta OVDJE!

Zadnji postovi