Dajte im razlog za osmijeh 2020

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U dvanaestoj godini projekta Dajte im razlog za osmijeh, Udruženje Svitanje iako sa suženim manevrom djelovanja usljed vanrednih okolnosti, nastavlja usrećivati školarce u povratničkim mjestima u Bosni i Hercegovini.

Ove godine u vanrednim okolnostima, poštujući higijensko-epidemiološke preporuke kriznih štabova, Udruženje će posjetiti jednu lokaciju i obradovati više od 320 djece. Riječ je o Busovači, tačnije mjestu Kaćuni.

Kao i do sada, volonteri Udruženja će prikupljati školski pribor, ruksake, sveske, bojice, olovke i sve druge potrepštine i to u Konzum prodajnim objektima u shopping centrima BBI i SCC , 22. i 23.08.2020 u periodu od 11:00 do 20:00.
Ovom prilikom pozivamo volontere Udruženja da se prijave na dežure u tržnim centrima putem ovog LINKA, a građane da se odazovu ovom pozivu i doniraju školski pribor. U slučaju da želite dati svoj doprinos projektu, ali niste u mogućnosti na navedene datume biti u Konzumovim prodavnicama, onda vas pozivamo da svoje novčane priloge uplatite slijedeći instrukcije:

Banka: Bosna Bank International – BBI

Primalac: Udruženje Svitanje

Svrha plaćanja: Donacija za projekat DIRZO

Broj računa: 1410010001506575

Iako su okolnosti drugačije nego ikada ranije, Udruženje nastoji održati kontinuitet svojih aktivnosti. Nadamo se da ćete i ove kao i prethodnih godina podržati projekat i izmamiti osmijehe na dječijim licima.

#ostavitrag
Svitanje.ba

Zadnji postovi